Skype, mint üzleti lehetőség

Skype, mint üzleti lehetőség
5 (100%) 6 szavazat

Skype, mint üzleti lehetőség

Skype, mint üzleti lehetőség

Az otthonunkban található informatikai, számítástechnikai eszközök, nemcsak a szórakozási lehetőségeinket, hanem az üzleti lehetőségeinket is kitágítják. Az online vállalkozások szédületes tempóban szaporodnak és most ne a gyors meggazdagodást igénylő, hantázó hirdetésekre gondoljunk. Webáruházak ezrei ontják az árut magukból. A webshopok átívelnek minden határon, hiszen Magyarországról is rutinszerűen rendelhetsz az aliexpress.com-ról, olcsó kínai termékeket.

Az online világ kihasználása nem áll meg a fizikai termékek forgalmazásánál. A szolgáltatások is igénybe vehetőek az interneten keresztül.

Nagyon sok tanácsadó kínál skype-os konzultációt, interneten keresztüli tanácsadást. Óriási előnye, hogy nem kell hosszú órákat utazással töltened, hogy eljuss a megfelelő szakemberhez. A földrajzi korlátok egyszerűen megszűntek. Az emberek is megszokták már azt, hogy bizalmas lelki vagy pénzügyi dolgaikról skype-on keresztül beszéljenek, és feloldódtak azok a félelmek, hogy az ilyesmiről csak személyesen lehet beszélni.

Az online tanácsadások vad kapitalizmus korszaka is lecsengett már. A kóklerek kihulltak, egy tanácsadó ezer oldalról lenyomozható az interneten. Megnézheted a weboldalát, véleményt formálhatsz a cikkei alapján a stílusáról eldöntheted, hogy szimpatikus-e és tudja-e azt a nyelvezetet használni, amit Te is megérted.

Online elérhetők pszichológusok, marketingesek, szövegírók és adótanácsadók skype-on. Az online világ tanácsadói gyakran egy szűk területre specializálódnak, így Te is könnyen megtalálhatod azt a szakembert, aki a konkrét bajodban segítségedre lehet. A TudatosAdozo.hu oldal alapítója és szakértője Keresztesné Molnár Anita például a lakáskiadók adózási kérdéseire specializálódott. A Blog-jában rengeteg hasznos információt találsz, ha kiadó lakásod van.

Ezeket a cikkeket ajánljuk Hosszú távú lakáskiadással kapcsolatosan

Rövid távú kiadással, szálláshely szolgáltatással kapcsolatosan pedig ezeket érdemes átolvasnod.