Software

Software
5 (100%) 5 szavazat

Információs rendszereket, egyedi alkalmazási szoftvereket fejlesztett, a feladattisztázástól kezdve a szervezésen, tervezésen át a programozásig, beleértve a tesztelést, átadást, betanítást. Rendszereinkre jellemző a felhasználóbarát viselkedés, az alkalmazkodás az üzemeltető igényeihez, és a lehetőségekhez mérten korszerű kivitelezés. Valamennyi átadott rendszerünket nyomon követjük; felügyeletét, karbantartását, üzemeltetési támogatását vállaljuk. Azok a rendszereink (esetenként akár 1986, többségükben 1989 óta), melyek alól nem avult el a hardver, illetve a felhasználó nem szűnt meg, még ma is üzemben vannak. Ezt a tevékenységünket két korszerű eszközzel támogatjuk; az INTERNET és különösen az ISDN vonalak használatával lehetővé válik a távoli felhasználói rendszerek akár azonnali hibaelhárítása, illetve hogy az adatbázisokban és a felhasználói programokban a módosításokat vagy javításokat nem feltétlenül a helyszínen, hanem a közvetlen vonalakon keresztül hajtsuk végre.

Alkalmazásaink:

VAX-os alkalmazások, nyilvántartó és információs rendszerek MicroVAX-II gépre, MicroVMS operációs rendszer alatt, DBMS vagy RDB adatbázissal, TDMS kép-ernyõkezelõvel, COBOL és PASCAL nyelven.

UNIX alkalmazások IBM-AIX, DEC-ULTRIX, SCO-UNIX alatt, információs rendszerek INFORMIX adatbázissal, C programnyelven, újabban NEWERA negyedik generációs fejlesztőeszközzel kliens/szerver környezetre.

PC-s alkalmazások MSDOS alatt egyfelhasználós környezetre, MATRIX LAYOUT negyedik generációs fejlesztõrendszerben HYPER CARD adatbázissal, illetve NO-VELL alatt hálózati környezetre, CLIPPER adatbázissal, vagy POWER BUILDER, DELPHI, OPEN ROAD negyedik generációs rendszerek valamelyikével.

HLS (hot line service); azonnali forródrót rendszerű szoftver szerviz, rendszerfelügyelet és karbantartás, üzemeltetési segítség és tanácsadás, a rendszer naprakész állapotban tartása többfelhasználós alkalmazásokban.